Welkom

In het idyllisch landschap het Reestdal ligt ons recreatiepark “Landgoed Het Reestdal”. Wij zijn een kleinschalig recreatiepark net buiten het Overijsselse dorpje IJhorst. Rust en natuur zijn op ons park de belangrijkste kenmerken. Met ons Landgoed als startpunt kunt u prachtige excursies maken door de bloeiende hooilanden, wuivend graan, bos, heide en langs oude authentieke boerderijen.

Naast genieten van de natuur zijn er tal van andere activiteiten mogelijk. Zo kunnen kinderen in de zomermaanden heerlijk spelen en zwemmen in de speelvijver van “De Zwarte Dennen”, slechts enkele kilometers van ons vakantie park.

Landgoed Het Reestdal maakt geen deel uit van een keten van vakantieparken. De actieve Vereniging van Eigenaren van Landgoed Het Reestdal draagt zorg voor het beheer, en heeft kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan.

De verhuur vindt grotendeels plaats door verhuurorganisaties, maar er zijn ook enkele eigenaren die zelf hun woning voor de verhuur aanbieden. 

Ons recreatiepark heeft, evenals andere recreatieparken, een aantal onderlinge afspraken waaraan eigenaren en huurders zich dienen te houden. Deze zijn verwoord in het Parkreglement en het Huishoudelijk Reglement.